Tvillingmorsan

Mmmm..migrän.. Mmmm marabou

DSC_0079 (2)

Jag har inte haft migrän på 1 år, tror jag! Men idag slog det till. Jag började må illa, det snurrade & jag ville inte se dagens ljus. Jag kurade ner mig i soffan med Kristian för att sova lite middag. & det blev bättre. Pjuh, så skönt! Ibland kan det hålla i sig i flera timmar! Det va kyligt idag. Men mot kvällen blev det skönare! Barnen lyckades somna en stund i vagnen, Så då passade jag på att slå igång datorn och svara på lite mail ute på bron. En vitamin well & Lite Marabou höll mig sällskap! ( Jag som skulle börja vara nyttig idag ). Vitamin well är i alla fall smaksatt med stevia. Så cred till mig. Som annars drack en hel cola på dagen! Nu ska det promeneras, och börja ta hand om min kropp. Jag har sagt det förr, men lär väl säga det igen! Nu kör vi !

Imorgon ska jag hämta ut lite paket som kommit på posten! Spännande. Längtar tills jag får visa er! Barnen har precis somnat. Och nu sitter jag i soffan med datorn! Lite bloggjobb, osv! Ska försöka komma ikapp med att svara på alla era kommentarer. Ibland hinns det inte med. ( Så ni inte tror jag  struntar i det) Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vitaminkicken

    Usch för migrän, hade det ofta förr…tills jag skaffade mig mina glasögon och mitt problem visade sig ligga i mina ögon. När jag fick mina migränanfall smög det sig oftast på mig medans jag sob, väckte mig när det va aktivt och jag ingen chans till att ta en tablett för det. Bosatte mig vid toalett stolen, kunde ej röra mig därifrån och när jag härdat ut det hela hade man ingen energi kvar i kroppen. Verkligen hatar migrän…lider med alla som råkar ut för det.

  2. Karin

    Marabou är ju bästa medicinen:) Hoppas det känns bättre idag. Och vad himla stora och fina tvillingarna blivit, ett tag sedan jag kikade in här nu. Kram!

  3. mammalinda

    Stackare!! Det är fruktansvärt med migrän!! Och man har inte direkt lust att vara mamma då. Bara ta hand om sig själv… Hoppas att du mår bättre imorgon! Kram