Tvillingmorsan

God kväll finisar

Inte roligt att heta Malin Hedblom idag!

Idag har varit en halv jobbig dag!
– Imorse vaknade vi & tänkte ha en mysdag! Men jag stressade upp mig över allt som vanligt! Tvätt disk dammsugning! När jag såg att Kristian lämnat durkslag med spagetti kvar i diskhon så började jag gråta! ! Inget va bra & jag bara satt här, med två gråtande barn! & en gråtande mamma som ville lägga sig & sova!

Mot BVC för koll, mina stora barn!
Agnes väger nu 4,8kg
Alfred väger 5,1 kg!
.. Otroligt hur dom växer! Blev tårögd när en mamma med en nyfödd kom in! Har dom varit sådär små? Mina barn såg så stora ut mot denna lilla baby! Tänk känslan när vi gick ut från bb! Och satt oss i bilen på väg hem för första gången , vi med våra barn, så mycket kärlek!

Åt en go lunch med mamma, kyckling sweet chili & fetaost baguett! Sen begav vi oss hem för att låta barnen skrika lite mer! När Kristian kom hem så åkte dom ner i vagnen & vi tog en timmes promenad innan kvällsmaten!

Nu sitter jag i soffan, lika trött tvillingmorsa som vanligt! Men imorgon ska jag ladda batterierna genom att cykla ner till jobbet, simma bubbla & basta med trevligt sällskap!

Hoppas ni har haft en muntrare & roligare dag än mig! Puss

20140407-212207.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catrin

    Åh vad jag känner likadant. Trodde jag var ensam och tänkte att jag var knäpp. Kan få lite lätt panik typ ifall de är mycket disk eller om ungarna slängt kläder runt sig. Om tvättkorgen börjar bli full. Jag tycker alltid att vi har så stökigt hemma och plockar mest hela tiden. Måste slappna av tror jag ^^ inte lätt när man har 3 barn på 4,5 år, 3,5 år och 1 månad. Varav den minsta åkt på RS-virus.. :/ ständigt orolig också.

  2. Sabine

    Jag kan trösta dig med att det blir bättre. Mina är snart 11mån och de är lättare att hantera även om de drar åt olika håll 🙂 Sen är det sommar snart och då känns allt lättare, iaf för min del

  3. Sara

    Då har vi nästintill haft en identiskt dag. Bara för att jag igår ( läs söndag ) tänkte att idag så ska jag fixa med tvätt och städ så har det bara skrikits från pojkarnas sida. Skickad till och med ett sms till min karl och frågade om jag fick sälja dem på blocket 🙂 nu hoppas jag att mina prinsar sover gott i sina sängar som vi invigt utan skrik för första gången idag 🙂 jippi! Tack för en underbar blogg alltid kul att följa en i ”samma sits” 🙂

  4. Elina "Bullermamman"

    Åh, vad jag känner igen dig i det du skriver om att stressa upp sig över allting. Herregud, jag kan bryta ihop över att jag tycker det ser rörigt ut, står disk framme och att det bara KÄNNS som att det är mycket att göra! Måste vara någon mammagrej =/ Tänk så skönt det vore att bara kunna vara sådär chillaxed, bara pysa runt och vara mammaledig utan att sätta sån press på sig! Jättekram till er, hoppas morgondagen blir lugnare <3

  5. Linn

    Visst växer de fort! Ebba väger nu 6,5 kg och väger nu dubbel så mycket än vad hon gjorde när hon föddes. Tiden går alldeles för snabbt!