Tvillingmorsan

Mina små

hjärtan ♡ Visst är dom underbara? Idag har dom overallerna från Newbie! Och dom har fått nya filtar från mormor!

Nu sitter vi i bilen mot Stockholm. Jag ska på mammalyx event i stan! Men först ska jag möta upp Jenny för en liten dejt! Barnen kommer vara med sin mormor & min moster, Hemma hos min morbror! Två flugor i en smäll! Jag på event med en massa fina mammor, och dom får hälsa på brorsan!

Ni kommer få se bilder från eventet sen, en jäkla massa bilder på snygga morsor 😉 Puss på er & ha en bra dag så hörs vi imorgon!

20140319-141309.jpg

20140319-141317.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hade en sån Newbie-overall till Sienna innan, och älskade den! Gissa då min lycka när jag hittade en snarlik på Ullared förra veckan, i storlek 86?! Så även denna sommaren ska Sienna vara finklädd under kyliga kvällar.

  2. Emma

    Gud så söta de är! <3 Jag har en fråga, är själv gravid med tvillingar i v28 och idag på ultraljudet såg vi att båda ligger i säte. Detta skulle innebära planerat kejsarsnitt om inte ettan vänder sig. Hur låg dina i v 28 om du kommer ihåg? Vände sig nån sent? Vill så gärna föda vaginalt så håller tummarna för att de vänder sig.

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Åh tack<3 Och stort stort GRATTIS! 🙂 Mina låg med huvudena upp, sen vände sig tvilling 1 med huvudet nedåt! Och det har ändrats lite grann! Men tvilling 2 låg i säte enda fram till v 38-39! Då hade den lyckats vända sig "rätt", även fast läkarna sagt att den skulle behöva födas i säte! Så jag tror dina kommer hinna ändra sig <3 Många kramar. Och du är välkommen att ställa fler frågor! Antingen här eller på min mail ( [email protected] )

  3. Mummu till mybabydolls.blogg.se

    Oooh vilka sötä kläder på dina små änglar. Ha det så trevligt Malin,
    och NJUT!

  4. Jess

    Du har två helt underbart söta barn. Är själv enäggstvilling så de är lite extra kul att följa någon med tvillingar 🙂 nu hoppas vi bara på ett plus här hemma snart 🙂

  5. Linda

    Å ha det så bra nu Malin och njut! 🙂 vart har du köpt napphållaren med ”muscharna” 😉 på? kram