Tvillingmorsan

Agnes outfit

Agnes söndags outfit! Hur sött?Här hemma har vi tagit det lugnt, Promenerat, matat ankorna & fikat hos mina föräldrar

– det blir inte så mycket mer idag, eventuellt hänga lite tvätt, och förhoppningsvis rensa i min garderob lite grann! Men det beror på om barnen tänkt vara snälla! Kristian har innebandy-match, Sen ska han laga något till middag!

imorgon, inge mer godis & semlor för Malin Hedblom! Nu ska jag börja bli nyttigare! Så jag behöver pepp! Pepp pepp pepp, och promenader!

Hoppas ni haft en bra helg? Vad har ni gjort?

20140316-170921.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Men jag smäller av så söta kläder!!
    Jag ska också försöka bli nyttigare nu. Har försökt undvika mjölmat också, som bara gör en onödigt svullen 🙂 Ta mig till det dyra gymmet ska jag också försöka – när halsontet försvunnit.

  2. Mormor

    Hej , tack gör att du svarade mig min dotter tror det blir en sådan vagn hon bor i Göteborg och åker spårvagn alltid och åker tåg till oss i Skåne , de har ingen bil , min dotter undrade är där mycket last utrymme under vagnen ?? Så söts barn du har de växer och växer de är alltid då fint klädda ,

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Det va så lite så! 🙂 Det är två korgar där under, Så det är bra med plats, jag kan handla två halvfulla matkassar och stoppa under 🙂 Det finns även en korg att sätta på sidan, men den måste man köpa till! 🙂
      Tack så jätte mycket! 🙂 många kramar!