Tvillingmorsan

Moomin

I veckan va underbara Tarja här och hälsade på barnen!! Hon myste & myste, och Alfred den lilla banditen sov i hennes knä under hela vistelsen!

Dom är små ögontjänare när vi har besök! Ja två små banditer har vi fått! 😉

Det va så trevligt med sällskap & barnen fick otroligt fina kläder i från moomin! En varsin heldräkt och strumpor! Kommer passa dom perfek när dom växt på sig lite!

Storlek 50 börjar sitta tight på dom nu! 🙁 Så snart ska allt säljas iväg, har så mycket i 44 & 50 som knappt är använt ! Göra en liten bloppis på Instagram kanske? Någon annan blivande Tvillingmamma kanske är intresserad av 44?

Sen idag kommer det upp ett inlägg om all shopping vi gjorde igår, barnen skötte sig kanon! Så det blev en del handlat, både till barnen, hemmet och mig! Halleluja

20140307-092012.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    En bloppis hade varit toppen är själv 22 år har en dotter på 2 år och fick reda på att vi väntar tvillingar i september! Häftigt, läskigt och spännande! Läst din blogg sedan vi fick reda på att det var två! Och att läsa allt du skrivit lungnar ner en aning:)
    Kram Elin

  2. Julia

    Haha känner igen det där, våra är också huuur snälla som helst när vi har besök och börjar skrika när dom går typ 😉

  3. Tina

    Gärna bloppis! 🙂 Jag är på jakt efter 44, iofs bara till flickor, men ändå. Men du får gärna ha det på bloggen då jag inte kan ha Instagram. Trevlig helg! De är ju så söta dina barn!

  4. Anna Kleven

    Hej!
    Har följt din blogg sen i julas. Helt underbart att följa och läsa om din graviditet och sen nu om dina små. Väntar själv tvillingafi sommar. Vi vet dock inte kön. Skulle vara jötrekul med en bloppis men kan du inte lägga den på bloggen?
    Mvh
    Anna