Tvillingmorsan

En fundering – läsarfråga

Några av er läsare hade en fundering, vad vi använder för produkter till barnen här hemma!

Vi har börjat prova en serie i från Maria Åkerberg! Baby bath ,baby olja , baby care ,baby lotion, och baby wash till barnen!
Baby bath har vi i badet! Sen smörjer vi dom med oljan eller lotion om det behövs efter bad! Jag tycker det fungerar utmärkt och det är inga onödiga tillsatser i! Innan jag fick barn brydde jag mig inte alls vad som fanns i flaskorna, men nu när man ska tvätta och bada dom så tycker jag det är viktigt! Baby bath är absolut favorit produkten om jag måste välja någon, Eller baby care! Baby care använder vi där barnen är lite torra! 🙂

Även jag har bytt ut mina produkter för att prova! Oljan ( Kroppsolja Royal Body Oil
) för magen efter en graviditet använder jag morgon och kväll! Och jag tycker verkligen den hjälper magen ”hitta tillbaka” 😉 haha!

Använder även en olja till håret, och deras schampoo balsam & hårspray! men har precis börjat använda dem så jag kan inte svara på hur dom verkar på håret! det är rent mjukt och skönt när man tvättat det i alla fall!

Handkrämen & läppbalsamet va ett måste för mig på BB!

Hoppas ni fick lite tips! 🙂
Jag har beställt produkterna i från piggabutiken , Snabb leverans & trevlig personal som hjälpte mig med mina funderingar!

10/10 Poäng i från Familjen Hedblom/Kjellsson

20140305-112541.jpg

.. Så här ser min ”samling” i från Maria åkerberg ut!

20140305-113325.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linds

    Vi har faktiskt skippat alla produkter till vår dotter.. Förutom schampo som hon måste ha till sin kalufs 🙂 i badvattnet har vi några droppar grekisk olivolja och hon är aldrig torr! Är hon torr i ansiktet smörjer jag med lite babymassageolja och så är det borta efter några dagar. Ha heller inga våtservetter, utan tvättlappar och vatten, ev lite av olivoljan på om det behövs.