Tvillingmorsan

God morgon sötnosar!

Nu är barnen full-tankade och har rena blöjor, Och ligger i mamma & pappas säng! Snart har dom somnat om igen, och även jag! Är viktigt för mig att vila när dom vilar! Jag har ju två heltidsjobb om dagarna! Så sova på fm, och på em tycker jag man är värd då! 😉

Igår kom Maddis & Jossan med fika! Semlor snickerskakor & en massa gott! Så underbara vänner, och en hjälpande hand när jag fortfarande har ont i armen! Tusen tack för en mysig lunch/em tjejer!

Trötta efter en intensiv dag ville vi vara hemma och mysa på soffan! Pizza och film, Barnen sov under filmen så vi för första gången fick sitta utan barn i famnen!

Imorgon fyller Kristian 30 år! Undra vad jag och barnen ska hitta på för mysigt med honom? Ut och äta något på kvällen kanske? Eller bara en mysig hemma kväll hela familjen med god mat & GODIS!

20140227-075216.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jag vet inte riktigt vad du gjort med armen, har varit sjuk och missat lite läsning utav din blogg. Men sak samma, tillbaka till saken. Back on track produkterna lindrar smärta och hjälper till vid läkande, Gå in på deras hemsida, kanske är något som kan hjälpa dig?

    Stor kram till er