Tvillingmorsan

Tvillingmagen saknad?

Visst är det konstigt att man saknar magen? Trots att man va så himla less på den! Det va ju så mysigt att känna dom små därinne!

.. Men att ha dom här ute slår allt

Ni som fått barn, saknade ni magen?

20140222-213603.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej
  Söta dom är 🙂
  Hoppas det blir bättre me magarna på dom snart.
  Kan man få läsa del 2 i fl-berättelsen snart :)?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Tack, dom är så fina ! Hihi !
   Ja det hoppas jag med! 🙁 stackars små!

   Ja absolut! Måste bara få tiden att skriva klart den, är fullt upp att vara ensam med två små! Har inte en minut att starta datorn ens! :/ förhoppningsvis blir det mer tid när dom blir bättre i magen! Kram

 2. Emmelie - mamma till Hugo och lillebror i magen ❤

  Ja, fyfasen så jag saknade bebismagen, och alla mysiga sparkar efter jag fått Hugo.
  Nu är lillebror i magen, och nu längtar jag efter att vara ’smal’ igen! Att kunna ta på sig skorna utan att magen är i vägen, att kunna vända sig om i sängen lite smidigt och att kunna gå i trappen utan att flåsa som en ko 😉 haha! Men jag vet att jag kommer sakna magen igen när lillebror är ute!

 3. Ellen

  Jag trodde jag skulle sakna magen, hade läst
  om och blivit skrämd av förlossningsdepressioner
  och ”babyblues” som var kopplat till tomhet i magen :/
  Men när min son födits så tyckte jag bara det var skönt
  att va smal och (någorlunda) smidig igen 🙂

 4. Zandra

  Åh ja!! Har två barn, 3 och 8 månader! Saknar magen ibland och det kommer säkert bli en tredje gång men det får vänta nån månad till! Vill stärka magen och ryggen igen innan en till graviditet för att orka med 🙂

 5. Anna

  Hej. Har precis börjat följa din blogg så grattis till två söta barn 🙂 Själv har jag 2 barn som är 2 & 3 år gamla (14månader emellan)
  Ja känner igen dig med att sakna magen. Visst va det tungt och besvärligt men oj vad mysigt. Är supersugen på nr.3 nu men enligt mannen får det vänta. Men snart så får jag kanske njuta av större mage igen 🙂