Tvillingmorsan

Agnes & Alfred

Dagarna går, och jag känner mer och mer kärlek för varje dag!
Mina barn, Det känns så konstigt att säga! Nu är jag äntligen mamma, till er Alfred & Agnes!

Agnes– hon är otroligt lugn och vaken! Hon njuter av varje minut! Tyst som en ängel med stora fina ögon som tittar på oss konstant!! Hon älskar att ligga nära sin bror, och myser gärna med sin kanin i från jellycat! Hon äter bra, och får behålla allt! Vill gärna att man pussar å tussar med henne! Låter som en liten fågelunge när hon väl vill något!

Alfred – En liten bråkstake som gärna tar ton! Bestämd liten herre som gärna gör lite snark ” grisljud” då och då! Otroligt söt och charmar alla med sina ögon!
Lite magknip då och då, och en liten fis herre som gärna brakar loss helst hela tiden! Inte lika intresserad av syrran, utan ska helst mysa med mamma eller pappa!

Sån otrolig kärlek det är, tänk att man kan känna så här starkt för någon/några! Kommer ni som fått barn ihåg känslan? Och ni som väntar barn har något fantastiskt framför er♡

20140205-012527.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna, mamma till Elliot.

    Hittade just till din blogg och den är så mysig 🙂 Man blir alldeles bebissugen igen! 🙂

    Kommer så väl ihåg känslan och vet du, det blir bättre och häftigare för varje dag som går. Älskade Elliot från första stund, men kärleken för honom idag, ett år senare, är obeskrivlig. Hur mycket kärlek har man? Oändligt mycket tror jag 🙂

    Kram till er! 🙂

  2. Elin

    Jag längtar så mycket efter våran skatt. Har 87 dagar kvar. Hoppas att det går fort.

    Grattis till era underbart söta skatter. puss <3

  3. linn

    Det är så häftigt 🙂 De är en sån ny känsla men samtidigt så självklar. Som om dom alltid vart där 🙂 Väldigt underligt.
    Och så häftigt att se att dom är små individer redan från födsel, märks ju ännu mer när man har två 😀

  4. Sandra Nyman

    Hej Malin,

    Grattis grattis! Nu börjar livet på riktigt.
    Jag tänkte på det sista du skrev, jag kan .. än idag. 15 månader senare bara kolla på mitt barn och börja stortjuta av att lyckan, glädjen och kärleken är så stor och enorm.
    Fantastisk känsla, och jag kommer förmodligen känna så i mååånga år till! 🙂

    Åter igen, stort grattis och lycka till. Se till att njuta så mycket du kan! 🙂

  5. Maria

    Jag kommer aldrig glömma känslorna jag kände när jag fick se Filippa för första gången eller den första tiden! Allt är underbart även nu med en 14 månaders springandes här hemma:)

  6. Victoria

    Hej
    Är en tjej på 23- år som är gravid för andra ggn och denna gång blev det som vi var rädda för TVILLINGAR! 🙂
    Chocken börjar lägga sig mer o mer men ändå kan jag bli så rädd ibland om jag verkligen kommer klara det. Vi vill verkligen inte att våran lilla Elvira ska hamna åt sidan men det är något jag kommer prioritera, hon kommer va ca 1år 10 mån när tvillingarna kommer i början av juli!

    Jag ville bara säga att jag har sökt som en tok efter bloggar om tvillingar men fastna bara för din, kanske för att du är lika ung som jag, du verkar skriva vad du vill o skita i vad andra ska tycka. En väldigt bra blogg iaf och jag börjar mer o mer bli sugen på att få våra tvillingar nu! Åh era är så fruktansvärt SÖTA!

    Jag är väldigt sugen på att höra hur du mådde i början? Fick du foglossning m.m, var du någon gång rädd för något under graviditeten? Även att jag redan gjort allt detta en gång känns det så nytt på något vis bara för det är två i magen nu. Min största tädsla är förlossning..!

    Kram

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Hej! STORT grattis! Förstår att det känns skrämmande! Jag va livrädd men samtidigt så glad när vi såg att det va två! Men det är det bästa som har hänt mig! dubbel kärlek !

      Jag kräktes och hade illamående dom första 15-18 veckorna! Det va jobbigast!! Sen fick jag lite aammandragningar runt v 20-25 och blev sjukskriven v26!
      Det som har varit jobbigast är hur otränad jag blev, kunde knappt gå ett tag, andfådd bara satt satt i soffan! Men kroppen jobbade ju så hårt!

      Jag va rädd för förlossningen! Hur det skulle bli, KS eller vaginalt! Men det lugnade sig på slutet och jag brydde mig inte så mycket !

      Min mail är – [email protected]
      Om du vill prata mer 🙂

      Många kramar!

  7. Jossan mamma till Elsa

    Den mäktigaste känslan i världen! För mig blev livet komplett när Elsa kom. Hon är den pusselbit som fattades

    1. Jossan mamma till Elsa

      Och där försvann resten av det jag skrev:)
      Ha en fin dag och njut! Dina små är bedårande!
      Kram till er!