Tvillingmorsan

Snart smäller det

Magen alltså, Nu har den maximal utsträckning! Känns som den spricker lite varje dag!

Inatt vaknade jag av att en bebis grät inne i magen! ( Ja jag drömde) Jag fick panik och tänkte att nu har den slut på vatten å börjat andas därinne! Vad ska jag göra nu?
Sen somnade jag om, Kallsvettig och kissnödig!

Motionen jag får på nätterna måste vara den bästa! Trots att inatt så kissade jag bara sex gånger! Men eftersom vi inte har någon toalett på övervåningen, så är det ett motionspass att ta sig ner varenda gång! Framtung och superkissnödig konstant!

Har fått stänga av värmen i sovrummet! För jag är som ett vandrande element! Och jag njuter av det iskalla rum jag vaknar upp i! Stackars Kristian som ska upp å jobba varje morgon å får känna isvindarna! 😉

Jag tror att blutsaften har gett effekt, Då jag inte alls är samma zombie längre! Den smakar ju inte rosor, Men den går i!
Och en piggare Malin= en gladare Malin!

Idag kom jag på att jag fyller år på lördag, 23 år!
Kanske mina barn bestämmer sig för att ha samma födelsedag som sin mor?

Dagens mage i v39!

20140127-141141.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma till 3 och mormor till 10

    Wow vilken mage du har.
    Tänk att där finns TVÅ bebisar där som snart kommer ut.
    Dom kommer säkert på din födelsedag,
    de har bestämt sig för att i år ska mamma få den bästa födelsedagspresenten i världen.

    Lycka till.
    Hälsningar Trelleborg.

  2. Karin

    Alltså sjukt konstigt att de har så olika veckor för igångsättning beroende på var i landet man bor. Märkligt och aningen oroande. Gillar hur det är här, säkerhet går före allt – men har mkt med försäkringstänk och konstandsfrågor att göra. Sådant märker man ju själv inte av hemma i Sverige.
    Hur som helst, det kommer gå strålande!:) Förstår bara hur mkt du längtar:) Men vem vet, idag kanske?!:) Jag tror på imorgon nu!
    Kram!

    1. Malin - gravid med tvillingar

      Jag håller med!! Ja så skulle vi ha haft det i Sverige också ! 🙂
      Ja jag hoppas varje dag och minut! Vill bara ha dom i famnen!
      Såg bilderna på instagram på lille Oliven! Sååå underbart söt att jag
      blir tårögd! ♥

      Kram kram♥

  3. Sarah

    Åh, nu kan de komma när som helst ju! Spännande 🙂 Vad roligt förresten, då är vi födda samma år och månad men jag fyller den 20:e!

  4. Tess

    Håller tummarna att det tittar ut snart! Ska du föda naturligt? Har en av mina nära vänner som fick tvillingar. Vet många som tycker det är så mysigt med sina tvillingbarn, speciellt från ca 2 år då blir de så söta mot varandra. Önskar dig all lycka till!

  5. Sofia

    Hej! Åh vad fin magen är! Det är så spännande att kika in här varje dag och se efter om något har hänt. Jag fyller också år på lördag, fast 20 år! Lycka till när det väl är dags, det kommer gå superbra!

  6. Jeanette

    Jag brukar också kika in flera gånger om dagen. Jag håller tummarna att de små vill komma ut till världen snart! Ser fram emot att se bilder på de små underverken!!
    Stort lycka till!!

  7. atfia

    Fantastisk mage!! Förstår att det är tungt o att du känner dig sprickfärdig, men så skönt att du känner dig pigg o glad igen!! Njut för fullt o ladda ordentligt inför att de snart är här!! Grattis på födelsedagen i förskott, både till dig o de små! 🙂 Och TUSEN tack för att du delar med dig av ditt liv!