Tvillingmorsan

Tvillingmagen

Hörni därinne! Jag vet att ni har det bra! Men nu börjar det väl bli dags att komma ut va?

Så här ser magen ut i v39 med tvillingarna! Känns som ryggen ska gå av! Sover inte på nätterna, kliver inte ur sängen förens vid lunch, orkar inte göra mycket om dagarna nu!
Är mest sur känns det som! Jag har ju väntat så länge! Men ja ja, den som väntar på nå gott…

Nu ska jag glada upp mig lite, lite städning och en dusch borde få humöret på topp idag! 😉

20140122-121936.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Om det är till en liten tröst ser du inte så stor ut för att vänta tvillingar. 🙂 Hoppas de kommer självmant snart, så att du slipper sättas igång!

  2. Anonym

    Är jätte olika på ”enkel” graviditeter med! Här i Västmanland får du inte gå mer än ca 14 dagar över tiden. Men sedan i Dalarna sätter dom inte igång innan 19dagar över tiden! Tycker de är väldigt märkligt hur de kan skilja så mycket på olika län, när de ändå är samma land! Är jätte kul att följa dig iallafall! Och lycka till när de väl är dax, de kommer vara den bästa dagen i era liv

  3. Veronica (mamma till 4 barn)

    Vet precis hur du har det…mina grabbar kom 38+2 och sista dagarna kunde jag inte göra nått….inte sova, knappt sitta, en plåga att ens gå på toaletten och åt som en fluga… Men så var det 2 stora pojkar där inne (3800g och 3200g). Men kämpa på nu de sista dagarna och lycka till!

  4. Emma

    Åh det är så spännande att följa dig nu.
    Tycker inte att magen ser ut som jag trodde att den skulle göra med två färdiga bebisar men förstår att det är tungt!
    Hoppas att de inser att livet utanför magen är bättre snart!!!

  5. mamma till 3 och mormor till 10

    Men OJ……..trodde aldrig man gick tiden ut med tvillingar.
    Nu är de i alla fall snart här.
    Lycka till.

    Kram från Trelleborg.

  6. Jossan Elsas mamma

    Inte för att det hjälper men du har en kanonfin kula:) Snart måste de ju komma 🙂 Känns som jag upprepar mig hahahaha.
    Imorgon ska jag och Madde på öppna förskolan. Ska bli skoj att se vad det är. Sen när du landat så vore det skoj om du också ville haka på nån gång. Ju fler desto roligare.
    Ha en fin dag och sköt om dig och magen.
    Kram från Jossan och Elsa.

  7. Tina

    Oj! är det inte ovanligt att tvillingar ligger kvar så länge i magen? Det ända positiva är att de kommer klara sig bra och att ni inte behöver vara länge på bb sen när de kommit ut. Ingen höjdare att vara inskriven på Neo efteråt i flera dagar.
    Hoppas också de klarar sig bra från sjukdomar det närmsta. Du skrev om det i tidigare inlägg och du fick massor av bra svar. Det tog en månad för sambons mamma och syster med familj innan de träffa våran son pgv att de var sjuka. Så våga kräva att alla ska vara friska när som träffar dina små sen och barn behöver kanske inte följa med i första taget. Kram och lycka till.

  8. Sara

    Men du går väl inte längre än 38+0. Det gör man inte i Östergötland iaf. Har inte förlossningen kommit igång så blir man igångsatt 38+0 pga att moderkakan/moderkakorna prestation börjar minska.

      1. Sara

        Fy vad hemskt. Jag är tvillinggravid i v 30 och tänker att de får sätta igång mig tidigare än 38 eftersom det är så sjukt tungt.