Tvillingmorsan

Sprickfärdig

V38
Nu känns det som att magen ska spricka snart!

Dagarna går sakta! Är glad att jag kommit till v38, Men man har nog haft en inställning att dom ska komma tidigare!

Dom kommer när dom är redo, det vet jag! Men deras mamma är väldigt slut nu! Vi längtar efter er!

Igår satt jag i massagestolen med hopp om att det skulle hända någonting, det enda som hänt är att jag har sån träningsvärk i ryggen så jag knappt kom ur sängen imorse!

Imorgon har jag ett besök inne på Gävle sjukhus, ultraljud! Förhoppningsvis så kanske dom kan tala om lite mer den här gången!
Och jag ber till gud att jag får en trevlig läkare!

20140115-130807.jpg

Puss och kram till er mina fina läsare, för alla fina & peppande kommentarer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Tycker du ser väldigt liten ut trots allt.. 🙂 Min mage var myyycket större och då hade jag bara en bäbis där i! Lycka till när det väl är dags!

  2. Faster Katrin

    Förstår att du äär less nu vännen, och otålig.
    Men som jag sa i telefonen; våga stå på dig och våga tala om hur jobbigt du tycker att det är.
    Men du är så fin <3 Men hur fin mage du än har så vill faster träffa bebisarna nu och få lukta på dem..

  3. linn

    Tänk att dom ligger där inne och trängs 🙂
    Men jag tycker nästan den krymt lite, eller den har ju iaf sjunkt ner fint:)
    vilket brukar va ett fint tecken:D

  4. Maggan

    Så otroligt liten fin mage du har. Klart du ska kräva bra svar annars kan du som någon föreslog byta. Kram och ett stort lycka till.

  5. Gabriella

    Vad kul att du gillade tipset! Uppskattar själv när folk lägger upp tips för ibland hittar man inte erbjudanden osv själv!! 🙂

    Vad stor magen börjar bli! Och du är jättefin! Är såå avis och vi hoppas också på graviditet inom snar framtid!! Massa kramar och all lycka till er! <3

  6. Angie

    Fin bild på dig & magen! Du ser inte så värst enorm ut för att ändå ha två bebbar i magen! Men jag själv har alltid tyckt att gravida ser så himla vackra ut men nu när man själv är gravid känner jag mig mest stor och klumpig.. Knepigt.

  7. Jossan

    Fina bilder, snart är all väntan över! Om du inte är nöjd med läkaren (eller barnmorskan eller vad det nu kan vara) imorgon och svaren du får, kräv att du får träffa någon annan!!! Är det någonting vi kvinnor måste göra så är det att stå på oss – och du som är i den sitsen du är måste verkligen få svar på dina frågor! Förstår att man är skit rädd, as glad och förväntansfull på samma gång… men stå på dig – du är värd alla svar du kan få! Lycka till med allt! 🙂

  8. Emilie

    Åh spännande!! Du har säkert hört det förr o är superless på det men VILA, ta hand om dig o kolhydratladda till max! Föda barn är en maxprestation!! Men du verkar vara en tuffing som fixar det galant! 😀

  9. sandra - Mamma till tvillingar

    Förstår att det är tungt och att du är less nu, men tänk att de är med säkerhet här inom två veckor, förhoppningsvis innan dess:)
    Jag hade också ställt in mig på att mina killar skulle komma tidigare, dels för att tvillingar brukar komma tidigare och sen för att alla i min omgivning trodde de skulle komma tidigare, men jag fick stå ut till vecka 38+5 då jag sattes igång på grund av komplikationer.
    Man får försöka se det positivt att de stannar länge i magen trots att det är så sjukt tungt för en själv:)