Tvillingmorsan

Vaggan

image

Nu är vaggan klar, och redo för att ha en eller två sovande bebisar i sig! Jag blev riktigt nöjd med den! Den har stått i många år och väntat på att få bli använd! Lite färg och nytt tyg så blev den som ny! Tur jag har min mamma som fixar och donar!

Imorse trodde jag nästan att det va dags, Jag hade riktigt ont vid sammandragningarna, Men det gav sig!!

Så jag utmanade mig själv med att gå ner till mamma och pappa! 1 km ungefär, haha! Jag klarade det, men det va inte så lätt! Fick stanna flera gånger när magen knöt sig!

Idag väntar fika med en fin vän, Sen ska det handlas inför nyårsafton! Det blir tre rätters hos några vänner, och sen bara en massa mys! Kroppen orkar inte så mycket längre! Så vi får hoppas att jag är vaken vid tolvslaget ! Vad ska ni göra på nyårsafton?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. amanda

  Gott nytt år !

  Grattis att du väntar tvillingar !

  Själv har jag enäggstvilling pojkar,
  som är nu vuxna män och med sina egna barn,
  kram från Amanda…

 2. Josefin

  Åhh exakt en sån vill jag också ha när det är min tur för bebis! 🙂

  Jag tänkte nästan ställa dig frågan vart du köpt den, då jag vart super glad och se att någon hade ”köpt” en sån säng som jag så länge fantiserat om. Innan jag läste att din mamma hjälpt dig med den. Så nu får jag i stället säga, Vilken duktig mamma du har! 🙂

  Kram