Tvillingmorsan

Nyårslöften..och sånt

20131229-175819.jpg

Ännu ett år har svischat förbi, samma funderingar

vart tog året,dagarna,timmarna och minuterna vägen?

Många fina minnen, underbara vinterdagar, och soliga stranddagar i Thailand!

Vi åkte till Thailand i mars, njöt till fullo av dom varma dagarna och heta nätterna!
God mat och underbart sällskap! Längtar redan tills nästa sväng, Men då som en egen liten familj, med våra barn!

Väl hemma i April väntade vardagen med en massa jobb, och träning! Började följa ett träningsprogram och allt gick kanon, En glad , sprallig och många kilo lättare Malin blev det!

Mitt under träningslyckan och förändringarna kom ett plus på graviditetsstickan som en chock!
Jag hann knappt kissa på det så visade det gravid.. Provade ett till och samma visa där! Lycka, spänning,rädsla..Många känslor hann fara igenom kroppen! Vi flyttade även in i huset samma vecka som överraskningen!
Sen började en lång sommar, illamående , kräkningar, sura miner, osv.. Enda fram till v18! Då vi fick överraskningen att det levde två pluttar i min mage! Vi skulle bli tvåbarnsföräldrar..

sen har dagarna och veckorna flugit iväg , sen jag blev sjukskriven i oktober känns det som någon snabb spolade mitt liv! Och nu är vi här, bara några dagar innan nyår! 2014…

Det kommer bli ett spännande år med mycket nya erfarenheter!
Vi blir föräldrar för första gången, det kommer bli en utmaning..även för oss,som par!

– jag ska hålla i med träningen, promenader när barnen kommit
– jag ska inte börja snusa efter graviditeten ( slutade när jag fick reda på att jag va gravid )
– äta nyttigt
– bli bättre på att höra av mig till vänner, har knappt orkat träffa någon alls på senaste tiden! Svårt att bestämma något när man mår olika från dag till dag!
– fortsätta vara en bra flickvän
– ta vara på stunderna med släkt och vänner!

Hur gör ni med nyårslöften? Har ni några?
Skriv gärna ett eller flera, roligt att se hur andra tänker!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Jag hade som löfte att sluta dricka cola. Har redan druckit det två dagar i rad. Fail. Men nästa mål är att sluta i samband med att jobbet börjar igen. 😛

  2. Manella

    Jag har inga nyårslöften för jag brukar inte kunna hålla de. I början av året så sa jag att jag skulle sluta röka och när jag blev gravid så slutade jag. Var rädd för att få suget tillbaka igen men tappade det helt under graviditeten. Bara sådär efter 14 år så jag slapp det ”löftet” hehe.
    Annars är det väl att ge min son det bästa som han förtjänar och vara en bra mamma till honom och en fortsatt bra sambo hihi

  3. Jossan

    Jag har aldrig varit för nyårslöften. Vet inte varför egentligen. Om jag skulle ha ett löfte vore det nog att inte börja om att snusa nu när Elsa är här. Jag saknar det dock inte vilket är superduper bra! Nej nu ska jag sova lite. Elsa är nyäten och ligger och sover på mitt bröst, så mysigt.
    Hoppas du får en skön nyårsafton. Ett riktigt Gott Nytt År till dig. Vi kanske ses nere på Bruket nån gång när vi är ute och kör barnvagn:)
    Kram Jossan

  4. Lovisa

    Har aldrig varit för det här med nyårslöften. Men 2014 ska jag ha ett för min pojkväns skull och min också såklart. Jag planerar ALLT och då menar jag verkligen allt. Han däremot tar allt som det kommer. Så ska försöka att inte planera så mycket. Haha ja om det nu ens räknas som ett löfte. Men annars har jag inget. Tack för en super bra blogg! Kram