Stronger Life

Hur köper jag bilen?

shoppa-samarbete

I samarbete med Enklare. se

 

Ni vet ju att jag nämnt tidigare att jag funderat på att plugga teori till körkortet och alltid blir det något tokigt med det också, som gör att jag inte hinner med. Livet kommer alltid emellan så som sjukdomar, jobb eller annat som gör det svårt att ha mer tid än vad jag behöver. Men så är livet, det vet jag redan. Hur som helst så vill jag plugga till körkort men jag har tänkt lite på att kanske ta en intensivkurs istället? Undra om det går, finns det intensivkurs inom teori och inte bara körning?

Förut tänkte jag alltid att varför skulle jag ta körkort, vad är det för någon idé med tanke på att maken alltid är den som har bilen ändå. Så om jag är hemma och behöver dra in till akuten med barnen så är ju bilen inte här i alla fall. Så jag tänkte lite på att jag skulle ju nog behöva en egen liten bil isånt fall eller? Är inte det mer än rätt haha.

Men nyss var vi och köpte boende i Spanien och vi ska spara nu inför semesterresor och möbler så hur ska jag kunna spara ihop till en egen bil då!? Hur gör alla andra? Jag frågade runt lite bland kollegor och vänner…
Svaret blev att de tar lån. Jo jag fattar, det är inte många som kan casha en bil bara sådär men jag har en liten och söt bil som jag drömt lite lätt om. Ingen ”drömbil” så som en Toyota RAW 4 tex eller en Audi men jag tycker den här duger så bra som förstabil ändå eller? Så med andra ord ett billån står på näst men jag kanske inte ska ta ut segern i förtid och fira med att gå och ta lån för att köpa en bil. Jag kanske ska kolla upp teorin först, fixa körkortet och tills dess kanske jag sparat ännu mer pengar. De är trots allt inte speciellt dyra. Jag hade nyss kunnat köpa mig två stycken, faktiskt tre stycken om jag inte hade köpt lägenheten i Spanien… men man kanske inte kan få allt på en gång.

↓ Min drömbil som första bil.. Sen får det bli en fet audi eller kanske lambo haha.

shoppa-bil-pengar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.