Lördagen i känslor – Stronger Life

Stronger Life

Lördagen i känslor

God dag 💜

Här hemma sitter vi och kollar på Descendants 3 på befallning av våra barn haha. Jag gillar faktiskt de filmerna, alla barnfilmer egentligen. Det är alltid så bra musik och dans på såna filmer. Men jag måste säga att trean ändå är en av de sämsta filmerna hittills, dock har de bra budskap.

Idag vaknade jag lite krokig av att ha sovit i ett av barnens säng för att vara nära äldsta tjejen som fortfarande inte blivit bättre 100%. Men nu sover hon i alla fall natten lång, flera nätter i sträck så det dags för mig att hitta tillbaka till min säng och barnen till sin. Däremot är jag orolig för att hon inte ska vara bra på måndag och jag kan inte vara hemma mycket mer. Så maken får ta över och så får vi boka tid hos en barnläkare som kan kolla upp henne.

Jag vet inte hur många gånger vi har haft de här problemen med henne. Vi har uppsökt så många läkare och inte vetat vad det kan vara. Jag undrar om det inte är något som händer i skolan ändå.. hon är grym på att spela, hon är bra på att få det att se ut som att hon inte bryr sig om något, hon får alla att tro att hon mår bra, trivs i skolan men jag undrar jag…

Usch vad ledsen jag blir bara jag tänker på det.
Jag önskar att jag kunde göra något för henne.
Men jag kan göra något för mig själv, för att jag ska må bra. Träning får mig att rensa tankar.
Jag ska slänga i mig en smoothie med mitt nya protein.

workhard-fitness

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.