Stronger Life

Dreams come true – del 2

Så för att fortsätta lite lätt på förra Dreams Come true -del 1 så har det ju som sagt hänt mycket den senaste tiden sedan jag slutade blogga nästan. Men nu när allt börjar bli lite mer stabilt och jag kan inte säga att jag har mer tid men jag har mer inspiration och vilja att få ihop allt sen har jag mer struktur på något sätt, nu när jag är helt ”ledig” på dagarna, så vill jag gärna försöka blogga lite då och då.

fortsättningen blir då, fler saker som hänt:

  • En annan sak jag också gjort nu, är att jag hoppat på en ny utbildning inom Dharma Coaching. Den utbildningen ges av den fina Sahara Rose som är rätt känd inom den spirituella världen och är känd för sina böcker samt samarbetet hon gjort med Depak Chopra bland annat. Där studerar jag hur jag blir en Dharma coach eller kalla det Soul Purpose Coach. Kort och gott så blir jag en spirituell coach som hjälper kvinnor att hitta sina Soul Purpose i livet.

 

  • Sen hade vi ju sålt Spanien lägenheten under pandemin också och vi åkte till Spanien för bara någon månad sen eller två, hittade ett bra nytt hem och köpte det. Nu håller vi på att måla det, köper in möbler och ska snart åka dit ner för att jobba lite med företaget där och se att allt blir som vi vill. Längtar så himla mycket.

Mycket mer än så tänker jag att jag inte delar med mig av just nu, jag avvaktar lite och delar så småningom. 🙂 I mitt liv händer det alltid saker och det är väl som många säger att jag kanske är en rastlös själ eller så tycker jag bara om att hålla igång hela tiden och har mycket energi. Ju mer jag läser inom det spirituella och astrologi så inser jag hur min personlighet är och den stämmer verkligen så bra.  Det är nästan som att jag älskar att ha mål, sätta upp nya planer och mål hela tiden men sen ska man ha tid att fullfölja de också. Där är jag nu, att jobba hårt med att lära mig att fullfölja det innan jag går vidare till nästa. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.