Stronger Life

Dreams come true -del 1

Det var ett tag sen eller hur? Hur har du haft det och tack för att du är kvar. Jag ser att aktivitet fortfarande är igång på den här bloggen. Ibland tror jag att bloggen ska läggas ner helt, att bloggar överalg är på väg bort och dör ut men ibland ser jag tecken på att det inte är så, på att bloggen lever vidare och är nästan på väg att ta en vändning i det hela. Grejen är ju att en blogginlägg lever längre än vad ett instagram inlägg gör eller någon annan plattforms. Men nu ska jag inte gå in på marknadsföring.

Jag måste få uppdatera dig lite. Vad har hänt den senaste tiden: 

  • Jag har sagt upp mig, japp. Jag orkade inte mer och kände att livet är för kort, jag kan inte sitta och coacha andra att våga ta ett stort kliv framåt om jag inte ens själv gjort det. Klart att jag kan men jag kände att det inte var rätt för mig. Så jag tänkte länge på det, nja inte alls så länge men jag tänkte, jag kände, jag pratade med maken om det och tillslut så tog jag beslutet att säga upp mig. Jag mådde inte bra där längre och behövde ta ett stort kliv framåt för mitt egna välmående.

 

  • Sen har jag kommit igång med mitt företag. Jag jobbar nu som business coach och coachar coacher att komma igång med sina verksamheter. Är du en nyexaminerad coach eller en som är under utbildning fortfarande, kanske är du coach eller rådgivare så passar du perfekt för att jobba med mig. Jag coachar coacher att våga ta steget framåt, att veta exakt vad det är du vill göra, hitta din ideal klient och skapa ett erbjudande, vi jobbar med att hitta vägen hur du når dit du vill och mycket mycket mer. Tillsammans med mig jobbar du i 6 månader med att komma igång med din verksamhet och få in klienter. Hur grymt är inte det!! Jag älskar mitt jobb, att få vara med och se människor nå sina drömmar, WOW vilken känsla det är.

Det är några av sakerna som är pågående just nu och då har jag inte ens gått in på Spanien och allt. Men det blir för långt. Det är redan för långt. Jag har inte ens nämnt mina utbildningar och det finns egentligen mycket att berätta men vi får lämna det där för att låta dig vila lite. 🙂

Mitt tips till dig: Lev nu, vänta inte med de drömmar du har, lev här och nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.