Stronger Life

Fitbit testare

Nu har jag varit effektiv denna dag, jag har hunnit träna, jag har hunnit vara borta vid bostadsrätten och bett målaren titta runt lite (får offert om 2 veckor). Sen skyndande jag mig hem för att äta lunch, ha möte och fortsätta jobba. Men jag är så nöjd med att ha sett mitt hem igen. 🙂

Åh en annan kul grej är att jag faktiskt testar en riktig fitbit klocka. Jag har haft en annan slags stegräknar-klocka men nu jädrans tänkte jag testa. 🙂 Den är ashäftig, den säger ju till mig när jag behöver röra på mig igen, alltså när man suttit still för länge. Hur häftigt!!? 😀

Nu jädrans ska jag gå mina 10.000 steg varje dag minst. Jag vill börja med vardagsmotion, röra mig varje dag, må bra, träna, äta gott och bra. Jag känner att mitt år 2020 har varit galet inaktivt så det räcker, nu vill jag göra en ändring. Jag har lyckats så bra med så mycket annat i min vardag och mitt liv, att jag inte förstår varför min hälsa ska komma på senare prio i listan än vad mycket annat gör. Klart jag borde prioritera min hälsa först. Klart att jag borde satsa på att må bra först och sen kommer allt annat. Eller hur?

Jag hoppas på att få en bra insikt någon gång, en tillräckligt god för att kunna göra ändring.
Tror också att det blir lättare ju varmare det blir.

Hur ser er vardagsmotion ut?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.