Stronger Life

Message for this day

God morgon, vad skönt med fredag! Jag vaknade trött, snoozade ovanligt länge för att vara jag. Kom upp, gjorde min yoga, meditation, journaling och sen åt jag en god nyttig frukost för att ge bra energi till min kropp. Jag är extremt trött idag men så glad att det är helg snart och att solen skiner dessutom!

Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Försöka sluta tidigt, måla naglarna, göra en bodyscrub, hårinpackning, dricka god te, göra gott tilltugg till ikväll och förbereda en härlig eftermiddag med min familj, med barnen eftersom maken jobbar natt.

Apropå natt, jisses, jag vaknade av att någon höll på att krossa glas och att andra skrek. Det verkar ha varit inbrott i natt i vår närhet och när jag tittade ut så var det en massa grannar överallt på balkongerna. Alltså vart bor vi egentligen? Låter ju som Akalla Rinkeby eller nått. Skönt att vi flyttar snart, det här blir bara värre och värre men jag fattar, det är inte området, det är Sverige och våra mesiga lagar här. Det är ju skönt att vara brottsling i Sverige, allt är så enkelt att komma undan ifrån och åker man fast så kommer man ändå ut rätt snart ändå. Se det som semester. ??‍♀️

Ja och apropå semester.. aldrig har jag längtat så mycket som nu, till semestern.. men det är långt kvar. Igår när jag mådde så dåligt så bad jag om vägledning via tarotkort. Jag la min reading och fick kortet ”gråta”. Det är okej att gråta. Jag är ju en person som har svårt för att gråta, det är sällan jag gråter men den här veckan har jag känt att tårarna rinner okontrollerat. Jobbet har slukat mig. Så jag blev paff när jag fick det kortet.

Och idag.. ja ni ser ju.. ”Stress och säg nej, sätt gränser”. Mina guider, universum säger mig att ta det lugnt, att backa, säga nej och stressa ner. Så med tanke på det så ska jag fixa några saker på jobbet och sen ska jag verkligen försöka logga ut så tidigt jag kan. Sen får det bli helg, tre hela dagar med vila…

health_feelgood

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.