Stronger Life

Lite tankar kring rutiner

Dagens lifehack.

Jag vaknar varje morgon kl 06:00 oavsett om jag har semesterdag, är ledig eller jobbar. Går upp, gör min yoga och sen meditation för att jobba med mina mål för dagen och veckan. Sen sitter jag och skriver lite i min journalbok. Jag får ner alla tankar och nya idéer, jag skriver om vad jag är tacksam för, Genom att påminna sig själv varje dag, om de saker man har att vara tacksam för, så tror jag att man blir lyckligare. För du lyfter upp de små sakerna i livet, att vara tacksam för ditt kaffe på morgonen, att vara tacksam för din säng, för att du andas, för att du lever, för att solen skiner.. allt sånt som vi vanligtvis tar för givet, det gör oss lite gladare när vi inser hur mycket vi har i våra liv, att vara tacksamma för. Jag tycker att jag blivit en lugnare person, en människa med mer tacksamhet i vardagen, en person som tar livet lite lättare än förr, sedan jag började med mina meditationer och tacksamhetslistor varje dag. Och då va jag en person som ansåg mig vara tacksam för saker i livet, men när jag väl satte igång med att konkret skriva ner de varje dag, olika små saker varje dag, så blev jag ännu mer tacksam och glad av mig. Testa i 2 -3 veckor om du vill, Vad har du att förlora? Du behöver inte gå upp 06 på morgonen för att göra det, du kan göra det direkt när du vaknat i sängen, bara skriva. Eller på kvällarna innan du somnar, men jag tycker det är mest effektivt att göra det på morgonen för då börjar du dagen med en positiv och tacksam inställning.

Dagens tacksamhet:

Jag är tacksam för mina morgnar för mig själv, i min ensamhet och med min yoga, meditation och kaffe.
Jag är tacksam för att jag andas, kan se, prata och har en stark och frisk kropp. En kropp som bär mig varje dag och orkar gå runt.
Jag är tacksam för min härliga säng, att ha en mysig och varm säng med täcke varje natt att krypa ner i. Det är långt ifrån alla som har.
Jag är tacksam för att jag har min familj nära mig, mina barn, mina föräldrar och en man som är helt underbar!

Jag är så tacksam att jag har mycket att vara just tacksam för i mitt liv.
Jag älskar mitt liv och jag älskar allt jag har att se fram emot.

Vad har du att vara tacksam för och se fram emot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.