Stronger Life

Något jag längtar efter!

Jag längtar efter våren, lite mer värme och lite mer sol. Jag längtar efter att kunna gå ut och ta långa promenader och bara tänka, tänka, tänka. Det finns ju mycket jag längtar efter och även om jag tycker det är fint med snö och lite ljus därute samt att barnen älskar snön, så är jag en ”sommar” människa. Jag tycker inte om mörkret för det gör mig rädd och osäker därute. Eller det kanske är världen jag inte ska gilla, inte mörkret. Det är fel på världen inte naturen. Hur som helst.. längtar!!

Jag brukade gå hem ibland, från kontoret och det gav mig nästan 6 kms promenader. Men nu när jag jobbar hemma så kan jag ta andra längre promenader, direkt efter jag slutar runt 16:00. Men jag är inte den som går ut när det är mörkt och jag är inte den som går ut när det är kallt så jag behöver lite mer värme och sol. Våren får gärna komma tidigt i år så att jag kan skynda mig ut och promenera.

Förra året så hittade jag en runda som tog mig nästan 1,5 timmar att gå. 8 km!! Det var ashärligt men shit vad den tog kål på mig. 🙂 Men roligt att hitta olika rundor. Med barnen tar vi lite kortare sträckor såklart för det skulle de inte orka, knappt att jag kunde röra mig dagen efter en sån lång sträcka.

Brukar du ta promenader? 
Vad har du för trix och krav på dina pw, tex det ska vara bra musik? Bra poddar? Eller bara lyssnar till egna tankar? 
Ska de vara minst 5 km, eller nått annat? Berätta och dela gärna med dig. 

Promenader är inte bara träning för mig. Det är en healande känsla för kroppen men också knoppen. Att få rensa ut tankar, att lyssna till sig själv, att höra peppande musik och försvinna ifrån allt som kanske oroar en. Att få vara ensam en stund, att få ha egen tid utan att bli avbruten. Promenader är något som jag aldrig trodde jag skulle sakna, behöva men jag gör det.

Vad längtar du efter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina Green

  Jag och min schäfer vovve cyklar 1 mil några gånger i veckan. Annars går vi promenad allt från 5 km till 8 km. Nu när det är så mycket snö så cyklar jag inte utan åker till skogen.

  1. Didi

   Woooow cykla 1 mil !! Är du superwoman eller? Och att gå 8 km, hallå, du är asgrym ju. 🙂
   Det är det som är så bra med att ha hund, man tvingas ut.