Stronger Life

Vad får dig att må bra?

God kväll mina månar. här sitter jag lite halvslut efter att ha haft första arbetsdagen avklarad. Första dagen man går upp extra tidigt, vilket var lite halvtufft. Första dagen som man arbetar en full arbetsdag, rätt rufft. Men det känns ändå så bra att vara igång igen. Bara grejen att vara igång med rutiner igen, love it.

Bara det att vara igång med träningen igen. underbart. Det kändes lite tungt men så himla härligt att vara igång. Jag hoppas på att hålla igång mina mål för denna vecka i resten av veckan i alla fall.

Jag försöker att inte sätta så mycket press på mig själv. Det handlar inte om att pusha sig fram till stress, utan att inse vad som får mig att må bra, vad som får mig som person att växa, känna mig glad och då vill man gärna hinna med det.

Jag älskar mina yoga stunder, jag kan inte ens yoga men med guidade videon på olika appar så lyckas jag röra kroppen och mår så mycket bättre.
Jag kan inte mycket om meditation, förutom andningen, men att visualisera olika moment och så, det är jag totalt nybörjare på men jag älskar känslan att göra det, att be relaxed och mår bara så bra efteråt. Det är som balsam för själen och min träning är balsam för min kropp precis som yogan är.

Vad får dig att må riktigt bra? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.