Stronger Life

Min hälsa!

I samarbete med Medisera

Året är på väg mot sitt slut, vi är inne på sista veckan av det här året och egentligen bara någon dag kvar. Så det passar perfekt för mig att gå igenom min hälsojournal som jag fick via Medisera. Varje år gör jag en check up med hälsan för att se att allt är som det ska. Förra gången fick jag veta att jag behövde uppmärksamma levern. Kanske det var den vilda sommaren jag hade haft eller så var det något annat? Men det gjorde att jag kunde stanna upp, ha koll på vad jag åt och drack bättre och nu ett år senare så mådde min lever och njurar mycket bättre och nu har jag normala värden igen.

Så ni ser, det är faktiskt väldigt viktigt och bra att ha årliga check ups tycker jag. Att ha ett hum över hur ens kropp mår och hur alla värden ser ut. Jag har bra med B-vitamin så jag pausar mina kosttillskott med B-vitamin. Men jag fick också veta att jag har lågt med D-vitamin så jag ska se över om jag har något starkare tillskott jag kan ta. Det är svårt med D-vitamin dessa mörka tider, det finns ju ingen sol och utan D-vitamin hamnar vi lättare i depressioner och blir tröttare. Jag håller mig levande tack vare mina meditationer och allt men tröttheten är något jag inte kunnat jobba bort.

Ovan ser ni meddelandet jag fick från läkaren, han skriver mer men här kan ni se en del i alla fall.

Nedan ser ni en bild på en av många vitaminer, organ etc, som de kollar upp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.