Stronger Life

Att hitta sitt place

home-inspo

God morgon!

Dags för yoga och meditation på morgonen? Jag är klar med mitt och gick ju som vanligt upp, kl 06:00 för att hinna med det. Jag är så tacksam till yogan, att jag verkligen fick slut på mina smärtande knän! Jag kan inte fatta det. Träning eller promenader, inget har fått bort de, men jag började med gurkmeja som är antiinflammatoriskt och med Yoga som mjukar upp kroppen. Och jag har inte haft ont i knäna sedan dess! Förstår ni hur bra det är att ta hand om sin kropp, hur viktigt det faktiskt är. Jag svävar på moln när jag inser hur mycket mindre stel jag är i nacke, rygg och kropp överhuvudtaget.

 

yoga_matta_harmoni

Det är viktigt att ha en egen plats i hemmet, som bara är din, där du kan meditera, bara sitta och vara. Det kan vara på golvet, eller på en liten pall, fåtölj. Det avgör du själv. Men hitta något mysigt ställe där du kan höra dina egna tankar viska det du innerst inne önskar.

Tips, gör din yoga hörna riktigt mysig, med en fin matta från t.e.x Yogia som har otroligt vackra mattor.

Yogamatta Rama 7 Chakra Dark Grey Instant Strong Grip - OHMat

Yogamatta Kork "Dreamers search" - Yggdrasil

Jag älskar tex min indianhörna. Mina vackra tavlor och min fina palm. Det är ett ställe där jag känner mig hemma, fast jag är hemma haha. Det är mitt ställe där jag hittar till mitt inre.

Jag skulle vilja lära mig att läsa tarotkort och orakelkort. För att få mer vägledning, för att få mer insikt i mitt liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.