Stronger Life

Dagens gym

Dagens träning kanske inte va värsta gympasset direkt men det va helt klart asnice att vara igång igen. Det blev kort och intensivt benpass, jag har svårt att köra ben och rumpa, för det är så galet jobbigt men allt ska tränas såklart 😉

Jag kommer ihåg gymmet vi hade på Clarion hotellet som jag och maken var på, alltså så fräscht och så härligt!! Vi älskar ju boxningssäckar och trivs som fisken i vattnet på såna gym.

Sakta men säkert så ska jag hitta tillbaka till rutiner igen. Jag älskar rutiner och mår bäst av sånt. Så varför släppa på det jag trivs med. Det handlar bara om att inte dra på mig för mycket och på en och samma gång. Var sak har sin tur. Jag vill verkligen satsa på mig själv denna vecka, att bara göra sånt som jag trivs med, som får mig att må bra. Jaa. det borde vara ”min vecka” denna vecka. 🙂 Eller ja, denna vecka är ju snart över, men nästa vecka då. Jag tycker om att börja nya saker på måndagen men visst kan man ta från torsdag-torsdag 🙂

Är du bra på att ha egen tid för dig själv, ta hand om dig, göra det du vill? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.