Stronger Life

Alltid i mitt hem..

Innehåller annonslänkar

Solen skiner och jag mår asbra just nu. Det går upp och ner för mig, varje dag, från timme till timme. Ibland mår jag bra, men ibland åker jag på hundra hjärtslag i sekunden som får mig att kippa efter andan.
Men är det något jag har märkt med åren som fått mig att lära känna mig själv, är att när jag är på ingång med en ångest känsla, så är det oftast KSM 66 och B-vitamin som får mina nerver att lugna sig.

KSM 66 är ett kosttillskott som kommer från örten ashwagandha som härstammar från Indien. En ört som används för att öka prestation och motverka stress och trötthet. För mig har den gett en otroligt bra verkan mot hög puls och ökad tendens mot att få ångest.

Men sen har vi B-vitaminet också som är så bra för mycket. B-vitamin har bra påverkan på nervsystemet men motverkar också trötthet, hjälper hår och hud till att få en push.

Dessa två kosttillskott är mina favoriter, jag kan inte vara utan de och är så tacksam till att ha jobbat på hälsobutiker tidigare, som gett mig kurser, utbildning och kunskap inom just kosttillskott och rådgivning.

Sen kan ett annat tips vara att dra ner på kaffet. Eftersom kaffe har koffein som ökar ens puls så kan det vara en bidragande faktor till att ångesten känns närmre än vad den behöver vara. Jag brukade dricka 3 koppar kaffe varje dag, men nu tar jag bara en kopp per dag. Dricker mer vatten och tar min Matcha green te istället. Otroligt god och lugnande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.