Stronger Life

Lite sisådär idag

Ångest. Japp idag har det varit svårt att andas, tar djupa andetag och jobbar ständigt med min höga puls. Det är mycket som hänt den senaste tiden. Sedan sommaren känns det som, att livet varit lite på högt varv och större händelser. Men nu är det ännu svårare då jag känner att det här som hänt påverkar familjen och de berörda kanske står inför en splittring (separation).

De senaste dagarna har jag varit tvungen att lyssna på meditationer, börja med yoga och tränar i lugn takt för att inte få upp för mycket puls. Mycket andningsövningar också.

Men det värsta är inte för mig, det är det för den kvinnan som det hela påverkar. Hon mår skit, sover inte och vet inte vad hon ska göra. Det verkar ju inte vara första gången.

Så, just nu, det är inte kanon. Jag är dessutom omringad av personer som mår dåligt, flera runt omkring mig har ångest pga olika anledningar. Så det är svårt att ladda batterier och må bra. Det är svårt att återhämta sig och vara energisk.

Men jag längtar till helgen.
Fredag har vi kalas, helgen ska vi sova på hotell med barnen, lite längre ut från Stockholm. Då ska jag minsann ladda batterierna. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.