Stötte han på mig?!?! – Stronger Life

Stronger Life

Stötte han på mig?!?!

Finns det något mer obehagligt än när man misstänker att en viss person som inte borde flirta, faktiskt flirtar med en.
En mycket nära man till familjen (min mans familj) började skriva en massa antydande saker som jag inte kan konkret säga att det va något men väldigt mycket antydande. Jag frågade flera gånger vad han babblade om men det enda svaret jag fick va “du vet ju, spela inte dum”… alltså va? Fräckhetens fräckhet.

Det va otroligt obehagligt faktiskt och jag fick så mycket adrenalin i kroppen att jag började skaka och mådde fysiskt illa av tanken hur det här kan förstöra hela familjens sammanhållning.

Det är svårt att avisa något som man inte vet exakt vad det är, eftersom inget uttalades rakt ut så kunde jag heller inte rakt ut säga “lägg av” eller “jag är inte intresserad” men jag skrev flera gånger att “med respekt till familjen så vill jag inte ens tänka tanken..” Det va mycket snurrande prat om “fantasier att han kommer över på en fika med all inklusive.. ” vad fan betyder det? Tre rätters mat eller sex? Säg det bara rakt ut liksom.

Ja jag vet inte, jag är van vid sånt. Killar är svin, hemska vidriga små jävlar som många gånger förvånar med sin fräckhet. Jag har haft många vänners killar som lagt in stöten på mig, flera gånger som min killes (tidigare förhållanden) vänner lagt in stötar eller grannens partner etc. Så jag är inte förvånad över att en man gör så men när det är inom familj!!?!? Ja då blir jag aningen obekväm, besvärad och illamående.

Bara tanken att jag måste berätta det för min man, gör att jag blir rädd över hur han kommer att reagera, vilken kalabalik det kan bli, hur den här nära släktigen/familjemedlem till min man (om denne får veta detta) kommer att ta det.. etc.
Fattade inte den här snubben vilket problem han utsätter sig för? Eller är han helt öppen med det hela? WTF jag fattar inget alls.

Skulle ni berätta för er make/maka eller avvakta och se vad som händer vid nästa släkt/familjeträff?
Vilket för oss blir på lördag!! 😣

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.