Stronger Life

Släpp hatet eller gå vidare

Jag tycker inte om att det här samhället/världen har blivit så sjukt som det har blivit. Så fullt av hat och avund från såväl barn som vuxna. Vad är det som hänt, vad är det som lett till det här? Det är rätt allvarligt när man tänker på hur många människor det finns där ute som är så hatiska (haters på nätet) och som vill andra så illa. Folk som de inte känner eller vet något om egentligen.

Förstår de inte hur dåligt de faktiskt mår, när de är till och med så hatiska mot en människa de inte känner. Men ändå inte kan få ut de ur skallen och bara hatar de till döds typ. Läskigt sjukt.

Jag blir otroligt nyfiken på om tex Hanna Graaf har det likadant i Spanien, Marbella, där hon bor med sina barn. Har de samma hat i sin skola, har de samma hat på sociala medier? Har Olga Rönnberg det likadant med sina barn eller sig själv i Spanien, Malaga eller vart hon nu bor? Skulle jag ha det likadant i Torrevieja? Beror det på orten, på landet, en kulturell grej att man inte klarar av att hantea avundsjukan mot andra eller vad beror det på?

Jag blir alldeles paff när jag läser folk hos My Martens, Isabella Löwengrip, Kenza, Paula Rosas och även mig själv. Jag slipper hatet dock men shit vad irriterade människor kan bli för att man inte förklarar vissa saker för de. Som om jag hade en plikt att förklara ALLT för mina läsare, som om jag var skyldig alla en förklaring till varför jag gör som jag gör. Så sjukt!

Mitt bästa tips för alla människor. Läs en blogg som får dig att må bra. Om du känner avund, hat, ilska till bloggaren, så sluta läs den. För den enda som tar skada är du, inte den som bloggar. Jag som bloggare fortsätter mitt liv med eller utan dig, jag njuter av min vardag, min familj, men den som är kvar med hatet, är du, du som mår dåligt. Ta hand om dig, din hälsa, livet är inte värt att förstöras bara för en bloggare. ❤️

mama-bloggare-unik-goals

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.