Stronger Life

Träning utomlands?

Innehåller annonslänkar

Jag tog med mig träningskläder, skor och va inställd på att köra mitt torsdagspass i Spanien men vi gick så galet mycket att jag inte orkade. Vi kom hem så slut varje kväll. Gick i snitt 20.000 steg varje dag så ben, rygg och kropp va helt förstörda.

Jag kände också att det va gott om träning bara det. Dock brast det ganska hårt i kosten. Min äldsta tjej är så kräsen i mat att hon knappt äter något. Så vi anpassade oss efter henne så att hon kunde få i sig mat.

Men nu har jag i alla fall mina kläder där, träningskläder och allt. Det kändes allt mer och mer som ett hem. Vi hann upptäcka restauranger, gym, stranden, café och parker.

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / Klick here for all news

 

Jag har som önskemål att åka igen, till Spanien, i Mars eller Maj, men helst utan barnen, annars blir det en större kostnad. Jag vill hitta närmsta och bästa gym, hitta bra restauranger med härlig kost och shoppa hem lite möbler så som soffa, gardiner, matta etc. Tills dess ska det vara ommålat i hela lägenheten och all snickeri. Det är projekt #1.

Jag blev impad på de som bodde i Torrevieja. Så mycket motionärer. Alla åldrar och alla stiler. Vissa va unga som var ute och sprang längst stranden, lite äldre tog långa promenader, satte sig och vilade lite och sen fortsatte de. Men pensionärerna satt på bänken, solade lite, gick en bit, tränade vid ett utegym (för pensionärer) och sen fortsatte att promenera. Rätt coolt att se faktiskt. Det var fler äldre människor från 50 uppåt som tränade än yngre. 🙂

fitness-health

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.