Stronger Life

Just nu vill jag mycket!!

God morgon mörka land, ska det bli regn idag tro?.
Hoppas att alla mår bra och känner sig utvilade. Jag är aningen irriterad på mig själv för att jag inte hann träna igår och känner mig lite stressad över att jag borde göra det idag då. Så efter jobbet får jag komma hem och köra på medan morfar gör matteläxor med barnen. Att ha privatlärare är guld värt.

Ju mer jag tänker på gårdagens ämne och kurser, utbildningar och allt desto mer hungrig blir jag igen, på att välja ut något att rikta in mig på. Men det tråkiga med mig är att jag kan inte komma fram till något och det blir tillslut för mycket att välja bland och det slutar med inget alls. Jag är rädd att välja fel ämne och vilja hoppa av på vägen och förlora mina pengar eller stå i skuld.

Ja jag vet, jag oroar mig för mycket. Livet är för kort för att hålla på såhär.
Jag ska sätta igång och läsa igenom mina peppande böcker igen, så att jag kan ta lärdom av det någon gång.
Sen är jag rätt bekväm av mig och vill gärna bli högskoleutbildad på 1 år helst, men så funkar det inte, det är ju minst 3 år och annars får det bli kurser på något år eller två.

Jag ska inte fokusera för hårt på det här nu, det är för mycket på gång just nu. Det tar rätt mycket kraft att komma igång med mig själv (kost och träning) och sen projektet i Spanien. Be om offerter, göra om hemmet etc. Det kostar pengar och behöver planeras. Sen händer det rätt mycket på jobbet också och även på makens jobbfront också, så jag måste ta det lite lugnt just nu.

Vi tar hand om Spanien och jobben, först.

familjeliv-travel

 

Ha en fin tisdag.
Njut av det du har i livet och det du kan skaffa, inte gråta över det du kunnat ha eller förlorat.
Fokusera framåt och inte bakåt, lös problemen istället för att ”oja” dig över de.
Försök att ändra ditt sätt att tänka,  så kommer du ändra ditt liv också..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.