Stronger Life

Ångrar mig hårt!

Vad irriterad jag kan bli på mig själv och livet ibland. Dumt, för jag måste lära mig att stå för mina egna val i livet och stå för vad jag gör. Jag har alltid haft en hunger på att plugga vidare, men eftersom jag brinner för så mycket olika saker så har jag inte kunnat bestämma mig för vad jag ska göra. Polis, advokat, livscoach, kostrådgivare, pt, psykolog, HR rekryterare, marknad, mäklare.. listan är lång!!

Jag kunde aldrig bestämma mig så det blev inget alls. Tragiskt. Men jag har ju alltid kunnat få bra jobb och bra löner ändå, så jag har inte riktigt känt att det varit ett måste heller, att plugga vidare… Nu mina vänner, nu inser jag och känner att faaaaan att jag inte gjort något av det.

Det finns ett företag som jag tycker mycket om,  som söker både dietister och pt.
Tro mig, just nu bankar jag huvudet i väggen metaforiskt talat.

Jag skulle göra allt för att bara orka, våga tro, chansa… men jag blir bara fegare och fegare för varje år som går. Och det är dumt, för hade jag lyssnat på mig själv för några år sedan hade jag kunnat jobba på det här företaget, på distans och haft mycket tid att forma mina arbetsdagar som jag vill. ?

Men så är det, man gör val i livet och se kanske man ångrar sig. Men jag tror inte på att ångra, jag tror på att försöka ta lärdom, göra om, ta nya vägar. Så frågan är nu om jag ska se detta som en chans at ta tag i det hela igen? Alltid lika förvirrad. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.