Stronger Life

Elly Pistol del 2

Innehåller annonslänkar

Förra inlägget del 1 finns här.

Nu är det ju fredag och jag har ett tungt men rätt så kort träningspass idag. Så efter jobbet tänkte jag försöka i alla fall, att få tid att köra. Min man har AW men kanske min mor hämtar barnen. Så vi får se hur det blir med det. Jag måste lära mig att inte känna mig så stressad när jag har besök, men så fort jag har besök av min mor eller far så struntar jag i träning. Jag tror det är mitt undermedvetna lata jag, som gärna vill slippa till varje pris och hittar på ursäkter såklart. Men det känns lite konstigt att träna när de är hemma, jag tränar ju oftast i hemmet nämligen, jag har ett gym hemma.

Men jag har ju ”lovat” mig själv att prioritera mig själv och försöka så gott jag kan att hålla alla mina 4 träningspass i veckan! Hur ska jag göra det med alla ursäkter? Min mor om någon, borde förstå. Men ändå… känns så otrevligt på nått sätt.

”Hej, tack för att du hämtar mina barn och fixar lite att äta, jag går och tränar så länge….” Ja jag fattar det är bara jag och mina ursäkter.

Hittade lite nya motivationsplagg eller morötter att locka mig till att bli taggad till tusen. Tycker de svarta är så snygga, de första men också de andra svarta.

Vart köper du dina träningskläder någonstans?
Ni vet att Ellos har en bra rean just nu va? Har för mig att de har 30% om inte mer. In och kika!

Fitness-mode-shoppa

// Tights 1 // Tights 2 //

Fitness-mode

// Tights // Topp //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.