Stronger Life

Elly Pistol del 1

Innehåller annonslänkar

Det finns många märken därute som jag tycker är supersnygga och vill ha men jag kan tycka att fräckheten med priserna är för mycket. Varför ska det vara så dyrt att ha snygga kläder!? Träningskläder för 1000 kr va? Mina vardagsbyxor kostar inte ens så mycket. Men… ändå tycker jag de är så snygga så jag brukar använda såna supersnygga och dyra saker som en möjlighet att använda de som morot.

De får bli min belöning så när jag tex når en vikt som jag strävar efter eller kan lyfta x antal kg eller lyckats med 10.000 steg i mer än 1 vecka tex.. så får jag shoppa ett par tränings tights som jag länge suktat efter. Det blir både roligare, mer motiverande och mer uppskattat att få hem den där byxan då.

De här nedan är ju så galet snygga. Deras träningsbyxor är liksom nästan vanliga kläder, de är så coola att man kan ha de till lekparken, en runda in på shoppingcentrumet, till affären, dock kanske inte till jobbet. 😀

Så jag vet inte om jag ska ha en sån här träningsbyxa som mål kanske? För just nu har jag en sån lång lista på sånt som jag önskar mig men det kan vara något. Vid nådd vikt 65 kg? Men min största utmaning är att gå 10.000 steg om dagen. Det är ju nästintill omöjligt!

Någon mer som mäter steg därute?

 

shoppa-fitness

Tights / topp

Dessa gula är också en superfavorit. Svart och gult är ju bara så snyggt. När man var barn så fick man nästan inte tycka om svart och gult, då va det AIK’s färger. 😀

fitness-mode

Tights // topp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.