Stronger Life

Smoooothies- bärbar blender

God morgon torsdag!! Shit vad skönt det är torsdag, det gick rätt snabbt ändå, denna vecka alltså, så skönt.

Jag startade denna morgon med mina goda smoothies. Alltså jag kan leva på smoothies. Och nu kan jag även ta med mig smoothie-maskinen och göra de på jobbet. Jag älskar de här My blender 😀
Den är alltså bärbar mixer som är superlätt och enkel att ladda. Sladdlös, krossar is och allt! Så smidigt och bra att bara ta med i väskan och mixa när det är dags att ta mellisen. 🙂

 

frukost

Idag efter jobbet ska jag hämta ut min nya mobiltelefon. Det ska bli så nice att få den nya iPhone 11 Pro Max. Längtar och hoppas att den är vad de säger att den ska vara. Jag insåg däremot att jag kommer att behöva nya skal till mobilen! Suck, lägger en beställning under dagen och hoppas på att få något snabbt. Samt att jag behöver lämna in min nuvarande telefon på lagning, för delen där man hör folk prata, verkar sönder.

Nu ska jag få i mig en god kopp kaffe och sätta igång jobbet.
Ha en fin torsdag.

Förresten, såg ni dokumentären med Isabella Löwengrip igår? Jag hann inte med det men ska se den nu..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.