Stronger Life

Var inte rädda

God morgon onsdag. Har sovit lite bättre idag, la mig tidigare igår och somnade som en stock. Känns bra att inte ha någon serie på Netflix att fastna för. Aldrig mer, vad onödig tid det tar, haha.

Idag väntar lite jobb, det rullar in lite mer jobb för varje dag som går.
Senare ikväll har jag + gäst, ett skönhets event att gå på inne i stan. Det känns lite jobbigt att det är så sent på kvällen men ska bli kul att göra något annat någon kväll. Och med anledning till detta event så tränade jag nu i morse också, så att jag inte har någon ursäkt att hoppa över mina pass. Men i ärlighetens namn så vill jag inte hoppa över något heller, bara mig själv jag straffar.

Jag har även pratat med min dietist via min pt online och nämnt att jag gått upp i vikt ca 1,5 kg under julen, är trött och ibland väldigt hungrig. Så vi ska höja mina kcal -intag om dagen. Vi tror jag ligger för lågt och en tyngre kropp kräver också mer energi. Mat är vår energi. Många är rädda för att äta när man ska gå ner i vikt. Men ska du orka träna och leva som en mamma så behöver du energi. Det är verkligen så att du blir ju inte tjock av att äta mat, du blir tjock av att äta FEL mat. Så nu ska jag måtta och väga mig denna morgon och skicka in det till min dietist och se vad hon säger om mina kaloriintag om dagen.

Så tänk på det snälla tjejer, ät mat, var inte rädda att lyfta tungt och var inte rädda att äta!
Ska vi funka normalt, ska vi ha något att förbränna med, ska vi orka jobba, leka med barnen eller studera, så behöver vi äta, träna och må bra. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.