Stronger Life

Blodprovets resultat

I samarbete med Medisera.se

Måndag och jag hann inte träna i morse så jag tog träningspasset direkt efter jobbet istället. Känns alltid så tungt innan man börjar och sen när man väl kör så är det ashärligt och man piggnar till.

Förresten, apropå hälsa och må bra. Kommer ni ihåg att jag tog blodprov för bara någon dag sedan och ville starta mitt år med att veta hur min kropp mår och vad jag behöver se över? Japp nu har resultatet kommit..

Jag ska vara ärlig och säga att jag blev lite skraj när jag såg resultaten. De flesta prickarna var gröna men vissa var röda och då höll jag på att dö. Levern verkade inte helt hundra. What? Vad innebär det liksom. Men sen så såg jag att man får även ett utlåtande av en läkare som analyserat proverna och där får man veta lite mer tydligt vad proverna betyder.

Jag hade lågt på D-vitamin och behöver fylla på kosttillskott förrådet igen. Jag hade nämligen lagt av med allt kosttillskott mer än två veckor innan blodprovet för att verkligen se hur min kropp mådde. Det var nog en smart gerj att göra tycker jag.

 

health

Det härliga var att jag i det stora hela hade bra resultat. Jag ska dock gå och göra om testet om 3-6 månader för att dubbelkolla min lever. Jag fick lite avvikelse där och för att gardera sig så är det bra att ta ett till test längre fram men då vet man också exakt vilket test jag ska kolla efter. Då ska jag även kolla hormonerna, för att se hur de står i kursen. Då finns det ett test som heter Progesteron & Östrogentest och även ett annat som heter Klimakterietest, de är nog bra att hålla koll på hormoner också. Speciellt för mig som går galet upp å ner i humöret.

Men det bokar jag in om några månader som sagt.

Tack Medisera för att ni hjälper mig att hålla koll på hälsan och starta det nya året 2020 med en bra hälsa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.