Stronger Life

Helgens planeringar

Innehåller annonslänkar

Nu har vi börjat gå igenom lite av det vi ska ha med oss till Spanien. Jag vill kolla upp gym därborta och eftersom vi bor mitt i smeten och har allt runt omkring oss så har vi allt från barer till gym överallt. Jag hoppas på att det inte ska vara omöjligt att köpa klippkort eller betala per tillfälle. Här i Sverige kostar det ca 150 kr per tillfälle så förhoppningsvis är det billigare där borta.

Jag tänkte klicka hem lite nya träningskläder för att peppa lite extra och  i-och-med  att det är nytt år och allt så vill man gärna få lite pepp att fortsätta köra hårt som man börjat. Egentligen ska man köra på med den nya energin man fått från det nya året och sen längre fram när det börjar dala i motivationen, så kan man köpa nya träningskläder för att motivera lite extra. Men men nu ska vi snart åka och då vill jag ha bra kläder att ha där, alltså kommer jag inte ta med allt fram och tillbaka utan jag vill bygga upp en garderob att ha därborta.

Tvättmaskin och allt finns ju redan. Shit vad kul det här kommer att bli, lite overklighets känsla över det hela men så kul. Vi ska till vårt egna hem i Spanien! ?

Förresten, just nu har Ellos 30% rabatt på träningskläder men bara fram till den 14/1 så det gäller att skynda fynda.

 

shopping-traning-workout

Puma tröja // Svart topp // Vit topp //
Rosa tighst // Svarta tights // Gråa tights //

 

Jag vet inte vad mer som ska göras idag men det blir rensning bland saker för att se vad som ska med i väskorna på resan. Gardiner, träningskläder, skor, barnkläderna, spel som man kan ha där etc. Om man tar med sig lite i taget när man åker till Spanien så kommer det tillslut finns en hel del när vi åker dit i sommar. Jag vill gärna vara där i 5 veckor men vi får se om maken kan vara det eftersom han byter jobb och vet inte om han får så pass långledigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.