Stronger Life

Sluddrade, yr och ont i huvudet..

Good evening my friends. Idag hade jag min första dag på jobbet och jag höll på att svimma av trötthet. Jag sluddrade av tröttheten, var yr och fick ont i huvudet. Vilken omställning på kroppen att plötsligt gå upp tidigt och att äta bra, i tid och röra sig mer än vad jag gjort hittills på en vecka kändes det som haha.

På morgonen åkte jag jättetidigt till Farstas Karolinska laboratorium för att ta blodprovet jag beställt via Medisera.se. Jag beställde Stora Hälsokontrollen för att börja året med en bra koll på hur min kropp mår. Jag är helt inställd på att jag ska må bra året 2020, jag vill vara frisk, stark, välmående och alla vet ju att jag vill gå ner i vikt också, det tänker jag inte sticka under bordet med. Jag tycker inte att man ska skämmas över det, man ska vara ärlig och det betyder inte att jag hatar mig och min kropp. Det betyder bara att jag inte tänker acceptera och godkänna extra kilon som jag inte äger, utan som kom med graviditeterna. Vi behöver inte acceptera sånt vi inte mår bra av, men vi ska heller inte lägga så stor vikt på allt att vi mår skitdåligt av det. Man ska helt enkelt se det för vad det är och bara göra något åt det om det stör dig. Sund träning, sunt ätande, sund inställning. Jag är Olga Rönnberg följare till 100%.

När blodprovet var över så åkte jag raka vägen till kontoret och hälsade glatt på mina vänner på jobbet.
Det är underbart att jobba på det stället jag jobbar, med så många vänner runt omkring sig så mår man sällan dåligt en arbetsdag.

Men nu är jag slut och ska ta en dusch och lägga mig tidigt.
Hur var din första arbetsdag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.