Stronger Life

Stop 1 och stop 2

Innehåller annonslänkar

Oh yes! Idag har mitt paket kommit, min egna lilla julklapp i förväg. 🙂 En hel månad i förväg hehe. Jag har väntat på min portabla blender sen förra veckan. Snabb leverans och bra priser. Men det bästa av allt är att den sägs kunna mixa frysta frukter och is utan besvär! Det är typ ett krav för mig som använder frysta bär varje dag.

Sen hade jag ett bra träningspass idag också, men något som oroar mig lite, är att jag blir ofta illamående mitt i pass. Det brukar jag inte bli så jag blir orolig över att det är nått fel på mig, sjukdom? Ja jag vet att jag låter som en hypokondriker men jag har nog en slänga hypokondri. Jag borde göra en hälsokontroll men ? vet inte om jag vågar. Jag är typ rädd och övertygad om att jag kommer få veta att jag har en långt gången cancer som är obotlig. Alltså det är på den nivån av rädsla. Men ja jag vet, jag borde gå och göra en hälsokontroll.

I alla fall, det är måndag, första träningen av denna veckans utmaning (att hinna med 4 pass) är igång och att inte äta annat än vad mitt kostschema säger, inget annat. Tufft men så måste det bli, skärpning och ändring.

Jag tycker inte om att köpa för dyra träningskläder men däremot har jag tänkt att belöna mig stort med en shoppingrunda inne på Stronger när jag nått 63 kg. Men jag har en bra bit att gå för att nå dit. Jag ska först passera 65 och belöna mig med något kul. Har inte bestämt än..

 

1. Black Pants / 2. Black Hoodie / 3. Grey Pants / 4. Grey Hoodie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.