Stronger Life

Dagens jobb hemifrån

Att jobba hemma är världens lyx känns det som. Jag har hög musik i bakgrunden och har skrivit ihop de sista lanseringarna inför december, sen blev det hemmaträning strax innan lunch och nu har jag även hunnit med lite lunch också. Nu väntar bara lite mer jobb och sen avslutar jag min dag tidigt, för att hinna med allt som ska göras idag.

Jag ska in till vår galleria och se om vi kan hitta present till lillans kalas som hon ska till ikväll. Vidare måste jag hem snabbt för att få i oss något att äta till middag (tidig middag) innan vi åker in till Södermalm.

Okej nu har jag också fört över de sista pengarna till lägenheten i Spanien. Vi hade en sak vi väntade på och nu så är allt klart. Priset sänktes och nu är allt klart. Inga skulder, inga problem, allt är bara så bra nu. Det härliga med att jag visualiserade hela tiden ett visst pris, är att det faktiskt gav sig tillslut. Vi hade fått ett högre pris men tyckte om lägenheten så mycket att vi köpte den ändå för det högre priset och får en ny spis installerad på köpet haha. Men faktiskt så hörde min mäklare av sig för någon dag sen och sa att han lyckats få ner priset. Lovely!

travel-familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.