Gör det du mår bäst av – Stronger Life

Stronger Life

Gör det du mår bäst av

Innehåller annonslänkar

Wowhoo tisdag redan och dags för en ny arbetsdag. Men min dag började faktiskt med träning. Jag känner att jag behöver komma igång med träningen igen, jag saknar att träna mig svettig och det gör att jag inte vet om jag ska träna på morgonen men det är väl bäst med tanke på tiden.

Igår hade jag en trevlig stund hos en vännina som bor i närheten. Det är svårt att gå upp tidigt och träna när man varit och tagit bubbel dagen innan… men jag sa till mig själv att det här får vara slutet av bubbel för ett tag framöver. Nästa blir vid något att fira men nu lägger jag alkohol och onyttigheter åt sidan. Det är drastiskt men temporärt, tills jag kickar igång kosten och viktnedgången igen.

Jag vet vad jag behöver göra för att må bra, jag vet att jag måste ta hand om min kropp och kosten för att min hy ska vara fin och för att jag ska må bra psykiskt. Att gå upp 4 kilo är något som kan få mig att krascha mentalt för kampen med vikten har varit lång och stor. Det handlar inte om att jag inte accepterar min kropp som den är, för det jag gör på sätt och vis. Jag tycker jag är fin ändå, jag vet att min man älskar mig som jag är men det handlar mer om att jag inte vill ha de här extra kilon som tillkom med graviditeterna. Varför ska jag acceptera de? Onödigt, inte rättvist heller, så de ska bort. De styr inte över min kropp och hur jag ska se ut, det ska vara jag som styr över fettet, som förbränner det och bestämmer hur jag vill att min kropp ska se ut. Så nu kör vi! 👊🏼

 

Crop top / Tights / Biker shorts / Svart sko / Vit sko

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.