Stronger Life

Veckans tips: Ånga Inget

bok-literatur-blogg

Innehåller annonslänkar

Jag hade ingen träning idag, för onsdagar för mig är vilodagar. Underbart att inte behöva ställa klockan 5::25 men jag gick faktiskt ändå upp tidigt, för jag har nu vant mig vid att ha mina egna mysiga tid på morgonen innan huset vaknat. Det är en underbar känsla att kliva ner i min kimono, ta en kopp kaffe från bryggaren som bryggt kaffet medan jag låg och sov (timer) och läsa ur min nya motivations och mål bok. Den heter ”Ångra Inget” och handlar om mål, livet, vara lycklig och att leva livet som man vill ha det. Jag vet inte om den är bra än, för jag har nyss börjat läsa den men jag tyckte verkligen om den andra boken ”Morgonpigg” från samma författare.

Att få sitta i mörkret, med ett levande ljus i köket, får mig att känna lite blandat höst med julaktig känsla. Jag är inte riktigt där än, att känna jul men höst är helt okej. Tänk att julen är runt hörnet typ. Nä fy, vi tar Halloween först!

Kommer du att dekorera hemmet? 
Jag funderar på att köpa in pumpor och ha fina lyktor ute. Men inget med spindlar, nej tack!  Och verkligen inget med döden eller blodiga grejer, hatar sånt.

 

 

 

Partykungen / Ballonger Pumpa / Plastglas Svart/Orange / Dödskalle i Plast / Läskigt Tyg Grönt / Servetter Happy Halloween / LED-Blockljus Halloween

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.