Stronger Life

Dags för förändring

Men hallå där tisdag. Nyss va det 1 juni och alla snackade om att det var första juni, tänk att det redan gått till den 4e. Snart kommer vi stå på 14e och sen 30e, tiden bara rusar iväg. Sen är det plötsligt dags för semester och man har knappt hunnit reflektera eller planera klart. Jag är en person som ofta har många bollar i luften, inte bra, så jag hinner inte alltid göra allt jag vill göra men Gudarna ska veta att jag längtar efter semester och sommar.

Jag märker att min själ på något sätt skriker efter mer mindfullness i mitt liv, lite mer ”här och nu” tänkande, men precis som jag säger så plötsligt så går dagarna bara förbi en och den är det semester och plötsligt höst och sen vinter och nytt år. Det går fort och jag vill växa för varje år som går, jag vill ta lärdom av livet, jag vill utvecklas, leva, känna, tänka, andas. Men jag märker också att för att kunna göra det så behöver jag lite hjälp på traven. Så jag har tagit del av en bok som heter Morgonpigg, hur framgångsrika människor börjar sin dag. Jag fick den boken tipsad av en annan blogg och titeln tilltalade mig. Så jag tänker att jag testar. Det handlar ju om att gå upp tidigt, börja sin morgon tidigt och få så mycket ut av dagen man kan. Det blir inte mycket gjort av att sova bort dagen eller hur? Men samtidigt krockar det med det liv vi lever idag som är 8-17 jobb i de flestas fall. Hur mycket hinner du får gjort om du ska till jobbet 08? Men jag undrar om man inte kan göra om sina dagar lite? Om man kommer in klockan 09:00 och går upp 05:30, det är ju 3 timmar att göra något nyttigt på. Tex hinna morgonträna? Jag blev genast nyfiken och kände att jag är villig att testa olika saker för att se vad jag kan få utav min vardag, mitt liv.

trana-power-peace-lugn-yoga

Jag älskar att experimentera. Oftast är vi rädda för att göra det, att gå utanför ramar och regler, men det är lite dumt. Det är ju du och jag som lever våra liv, det är mitt liv som jag lever, min chef lever inte mitt liv, min kollega lever inte mitt liv så jag borde bry mig mycket om att få mitt egna liv att vara som jag vill ha det. Jag tror inte arbetsgivaren ska vara omöjlig om de vill det bästa för sin medarbetare. Det gäller att testa sig fram, man kan inte få mer än ett nej. I mitt fall så har jag flex, jag kan styra mina dagar rätt bra så let’s do this shit!

blogg-tips-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.