Stronger Life

För höga krav

 

Jag har märkt en sak här på jobbet. Det är många som mår dåligt av olika anledningar, men mycket handlar om att man jämför sig så mycket med andra och det skapar ett dåligt självförtroende. Man tror inte man presterar bra nog på jobbet eftersom det finns en annan som jobbar snabbare, mer rätt, är alltid på kontoret etc. Det gör ju bara att man mår dåligt, att jämföra sig med andra mår man bara skit av, rent ut sagt.
Vi jobbar dessutom mycket med mål på jobbet och det skapar också mycket stress. För att impa på chefen så sätts för stora och många mål, som man sen kanske inte kan leverera .

influencer-blogg-power

Ha inte så höga krav på dig själv gällande dina mål. Trixet att nå sina mål tror jag handlar om flera faktorer men inte så jättemånga heller.

Det är viktigt att sätta rimliga mål, delmål med andra ord.

Det är viktigt att belöna sig själv när du når delmålen, för att belöningen behövs mentalt.

Det är viktigt att aldrig, aldrig jämföra sig med andra. Låt dig inspireras av andra, men aldrig jämföra dig med andra. Du är du, du är unik, du är den enda du ska tävla emot. Pressa dig varje vecka, pressa dig till att bli bättre, inte att få värsta resultaten för det sätter högra krav. Men till att bli bättre, orka mer, lyfta mer, orka gå 1 km mer eller 30 minuter till etc.

life-real-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.