Jag går upp i vikt! – Stronger Life

Stronger Life

Jag går upp i vikt!

fitness-workhard-mama

God morgon torsdag!!! Åh jag är så pirrig och glad idag. Igår hade jag en jättefin och härlig dag, både arbetsrelaterat, privat och familjärt. Dock fick jag lite svåra nyheter gällande min mamma, som oroade mig lite men vi får se hur det slutar med det. Förhoppningsvis visar testerna inget allvarligt.

Denna morgon började jag med högintensiv träningspass, en god frukost, en kall dusch, en god kopp kaffe och sen på med fina kläder för att idag har vi AW med kollegorna. Jag borde inte gå, för jag har gått upp i vikt igen efter mina AW och goda middagar men jag har njutit och mått bra, jag gör det fortfarande så det gör inget. Men jag vill bara inte låta det spåra ur, så jag vill gå in strikt på min kost igen. För den bästa känslan är alltid den när jag närmar mig mina mål.

Man brukar säga att man ska njuta av livet, att man ska unna sig god mat och dryck om man nu vill det. Och visst är det härligt när man går på AW, träffar grannar, vänner, kollegor och njuter på helgerna. Men den känslan av att må bra, kommer aldrig kunna slå den känslan som jag får när jag äter bra, håller min kost, tränar mina pass och börjar forma kroppen, gå ner i vikt och känner mig piggare och starkare. Båda sakerna innehåller var sitt välbefinnande men det bästa är verkligen det som har med hälsan att göra! Så därför påminner jag mig om det igen och kickar igång denna höst med striktare kost. Det får bli en lätt AW idag med tidig hemgång. Jag älskar att bara umgås med mina kollegor/vänner så det räcker.

Ha nu en fin torsdag.

my-drug-stronger-life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.