Stronger Life

Mådde dåligt hela kvällen

God morgon onsdag!

Vad underbart att få en vilodag, att få vakna lite lite senare bara, men jag försöker ändå att inte gå upp för sent. Jag är inne i en bok som heter Morgonpigg och den berättar om framgångsrika människor och deras rutiner. De går alltid upp tidigt på morgonen, för att hinna med olika saker i sin vardag och ligga steget före alla andra i världen. 🙂 Jag vet inte alls om det är sant och funkar men det låter vettigt och jag har ju testat och visst fungerar det. Jag går upp tidigt för att träna på morgonen och ha det gjort, vilket ger mig en känsla av att jag har fler timmar på dygnet nu än innan. För när jag kommer hem så hinner jag jobba ett tag till, laga middag, vara med barnen, göra läxor och sånt. Skulle jag träna också så hade det sett annorlunda ut. 😉

influencer-blogg-morning

Nu när jag har fått min sovmorgon, hunnit ta min kaffe, frukost och lugnat ner mig lite från gårdagens omogna barnskötare så ska jag ta mig över till skolan och prata lite med deras fritidspersonal och tala om att min dotter absolut inte mådde bra igår över att inte bli betrodd. Det lämnade spår hos henne resten av kvällen men jag försökte förklara för henne att i livet så kommer det alltid att finnas rötägg som inte tror på oss, som inte tycker om oss, som är taskiga men vi måste lära oss att gå förbi det. Så är det.

Ha nu en fin dag, var snälla mot varandra och andra.

Kram?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.