4 dagar denna vecka! – Stronger Life

Stronger Life

4 dagar denna vecka!

gymlife-fitness-mom

God morgon Fredag

Wow jag klarade av mina 4 dagars träning denna vecka. Vad härligt. Undra om jag kan klämma in en powerwalk också på söndag kanske? Men oavsett vad så hade jag 4 dagars träning som mål denna vecka. Första veckan efter 2 veckors paus. Det känns bra men träningsvärken har varit maxad.
Jag går upp varje morgon och kör min morgonträning i mitt hemmagym. Det är ju så smidigt att ha hemmagym, vilken tid jag sparar! Och då får jag det gjort, inga ursäkter.

Jag blir lite stolt över mig själv ändå. Små mål räknas ju också. Men nu har jag snart helg, lite optimistiskt ändå, för jag har hela dagen kvar, haha. Men jag har faktiskt nya mål att ta tag i denna helg. Jag har fått så mycket nya planer och tankar att jag behöver sätta mig ner och ta fram planeringsblock, ta en kaffe och bara fundera ut vad jag ska göra och vart jag ska börja, vad jag kan påverka etc. Jag älskar sånt!!

Har du några mål just nu? Vilka är det? Korta eller långsiktiga?

Förresten, har ni läst Ida Wargs nya bok? Jag tycker hon inspirerar faktiskt. Från att ha noll pengar till att ha pengar, hus i Spanien och bostadsrätt i Sverige. Grymt bra.

Nu ska jag jobba. Ha en fin helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.