sandrasinspiration

En god middag?

I samarbete med wolt har jag ett härligt erbjudande till er. Det bästa är att ni inte behöver bo i Eskilstuna för detta 🙂
Jag blev kontaktad av en kille som arbetar för wolt (ladda gärna ner appen ”wolt”) som undrade om jag ville vara med på lanseringen för just Eskilstuna. Wolt har tidigare funnits i flera städer och nu äntligen börjat samarbeta med restauranger här i stan.

Wolt är en app där det finns anslutna restauranger i just kanske Din stad, som kör hem mat till dig när du gör en beställning. Finns även för avhämtning på vissa restauranger om så önskas.
Du kan förbeställa mat eller beställa när tex vännerna eller familjemedlemmarna kommit hem. Det bästa är att du kan välja mellan ett stort utbud restauranger, alltså inte bara snabbmat. Det gör att även jag under mitt kostschema kan köpa hem mat.

Vi valde att beställa från Grekiska kolgrillsbaren ikväll, som wolt är anslutna till här i stan. Jag valde fläskfile, tzatziki med sallad som tillbehör, Vincent fick kycklingspett med pommes och Stefan valde att beställa Kolgrillens specialité.

Jag har nu ett erbjudande till er när ni ansluter er via appen och gör er första beställning. Använd koden SANDRAINSP75 som ger er 75kr på er första beställning. Ni kan välja att få mat levererat hem, till ert arbete, till en vän eller till en park tillexempel när vårvärmen smugit sig på. Hur härligt är inte det? Njut lite av god lunch eller middag och slipp stå vid spisen för en stund.

Maten levererades snabbt. Det stor mellan 20-30 minuter och den kom nog efter 20. Man kunde följa bilen i appen och se när den åkte bort till oss. Supersmidigt! ???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.